19-21.06.10 XII …. Международный танцевальный форум “Шовковий шлях-2010″ и V ЮНОШЕСКИЕ СПОРТИВНЫЕ ИГРЫ


В рамках цієї грандіозної події, яка є наймасштабнішою в Україні, відбулися 4 чемпіонати України і вперше відбулися V юнацькі cпортивні ігри з танцювального спорту в програмах Юніори I та Юніори II.

Форум відкрив Народний депутат України, Президент ВГО “ВФТС”, Голова організаційного комітету міжнародних змагань з танцювального спорту, Борис Давидович Дейч.

Виступаючи перед більш ніж 1000 танцювальними парами віком від 5 до 30 років з 18 країн світу, суддями вищої та міжнародної категорії з 23 країн та перед численними глядачами, Борис Давидович звернув увагу на той факт, що Президент України В.Ф.Янукович в своїх програмних діях підтримує спортивні заходи, приділяє велику увагу розвитку усіх видів спорту.Від імені усіх присутніх, як Голова організаційного комітету міжнародних змагань з танцювального спорту, Борис Давидович Дейч подякував за надану підтримку у підготовці стіль важливого представницького форума Міністерство України у справах сім`ї молоді та спорту,Наційональний олімпійський комітет, Спортивний комітет України, Республіканський комітет АР Крим по фізичній культурі та спорту, Міжнародну федерацію танцювального спорта, представників клубу танцювального спорту “Браво” (м.Феодосія), котрому виповнилося 15 років.
Від імені Президента НОК України Бубки Сергія Назаровича привітання озвучив голова відділення АР Крим Михайлов Є.А.
Від імені Міністра України у справах сім`ї молоді та спорту Сафіулліна Р.С. текст привітання озвучила провідний тренер з неолімпійських видів спорту Романько Ж.І.

Опубликовано 24/06/2010 | Рубрики: Новости

Комментарии закрыты

Наступні події:
Нет дат
“Чемпіонату України з танцювального спорту”
02-04/10/2020








Навчально-Тренувальні збори — 2020
28-30/08/2020